събота, 11 август 2012 г.

Закриване на олимпийските игри в Лондон
Церемония по закриването на олимпийските игри ще бъде в 23:00  на 12 август 2012 на олимпийския стадион в Лондон.
Закриването на олимпийските игри в Лондон се очаква да бъде достатъчно грандиозно, както откриването им. Очаква се на закриването на Олимпиада 2012 да участват звезди на британската музикална сцена.
Какво точно ще се случи и как и кои от всички имена за които се говори ще участват може само да се гадае. Споменават се изпълнители като Пол Маккартни, Елтън Джон, Джордж Майкъл,"Спайс гърлс"  както и по-новите като Muse, които са автори на Survival, официалния химн на събитието, Адел и момчешката поп група One Direction.

Чуват се и слухове за участието на легендарните  Rolling Stones, които не са излизали заедно на сцена от 2007 г. насам, a тази година честват половин век от създаването си. В церемония по закриването  се очакват още "Пинк Флойд"  заедно с Ед Шийран, The Who, Пол Уелър, Madness, Ани Ленъкс, Pet Shop Boys, Рей Дейвис, бившият вокалист на Oasis Лиъм Галахър, Роджър Тейлър и Брайън Мей от Queen, Take That и Spice Girls, които ще се съберат специално за закриването на олимпиадата.

Филмовият композитор Дейвид Арнолд е музикален директор на закриването. Според него,  това ще бъде най-грандиозното афтър парти правено някога.

Ако може да се съди по откриването на олимпийските игри, което проследи историята на спорта, технологията и културата на Великобритания, то церемонията по закриването им също би трябвало да следва някаква подобна нишка. Предполага се закриването на олимпийските игри да бъде пътешествие в историята на британската поп музика. Еуфорията от победата в спорта, мирни битки, примирие за обединен свят, финала трябва да е грандиозно културно шоу, което да прикове безброй зрители по света към събитието.
Но ще поживеем ще видим, какво са ни подготвили от Лондон за закриването на олимпийските игри 2012...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Олимпийски игри 2012 в Лондон

Спортни новини