неделя, 5 август 2012 г.

Българският волейболен отбор претърпя първата си загуба от Аржентина

Първа загуба на България от Аржентина в Лондон
Българският волейболен отбор претърпя първата си загуба от Аржентина на Олимпиадата в Лондон.

В началото първият гейм започна равностойно, точка за точка, но аржентинците бързо започнаха да диктуват играта и завършиха както първото, така и второто техническо прекъсване с предимство. В крайна сметка Аржентина спечели и гейма с резултат 25:18.

Втория гейм започна с мощен натиск на България и заслужено при първото техническо прекъсване водехме с 8:6. Добрата игра се запази и при второто техническо прекъсване българският отбор беше увеличил разликата – 16:12.
Добрата игра на нашия състав се увенча с успех и затворихме втория гейм с резултат 25:21.

Третия гейм започна с леко предимство за аржентинците, но нашия отбор постепенно изравни играта и успя да им поведе на първото техническо прекъсване – 8:7. След това последваха няколко грешки от начален удар и в атака, което се отрази на играта ни и съперника поведе с 16:13 при второто прекъсване. Сривът в нашата игра продължи и за съжаление заубихме гейма – 25:19

В последният, четвърти гейм нашите играчи продължиха да грешат, не представляваха проблем пред Аржентина, която поведе от началото на гейма и го затвори при резултат 25:20. Това се вижда и от първото и второто техническо прекъсване: 8:6 и 16:10 за противника. Грешките продължиха и загубихме както гейма, така и мача – 25:20.

Така неочаквано но заслужено България загуби волейболната среща от Аржентина с резултат 3:1 гейма, в отделните части: 3:1 гейма (25:18; 21:25; 25:19; 25:20).

България изигра само един силен гейм – вторият. Отбора така и не успя да оправи посрещането си, началния удар, грешаха и в атаките.
В момента делим първо и второ място с отбора на Полша, с еднакви точки – 9.


Състав на България:
Георги Братоев, Владимир Николов, Тодор Скримов, Тодор Алексиев, Николай Николов, Виктор Йосифов - Теодор Салпаров-либеро

Състав на Аржентина:
Лусиано Де Секо, Факундо Конте, Себастиан Соле, Родрико Кирога, Федерико Перейра, Пабло Крер - Алексис Гонсалес-либеро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Олимпийски игри 2012 в Лондон

Спортни новини