сряда, 1 август 2012 г.

Александър Александров с победа в турнира по бокс

Българският боксьор Александър Александров започна с победа участието си в категория до 49 килограма на олимпийския турнир. Александър Александров победи Жулиано Фернандо Дженто Макуина /Мозамбик/ по точки - 22:77 точки, в отделните рундове - 8:2, 7:3 и 7:2 точки в полза на Александров.

Александър Александров започна уверено срещу  тъмнокожия боксьор от Мозамбик, бързо намери противодействие срещу обратния гард на по-високия Макуина и започна да го обсипва с единични, акцентирани удари, които му носеха точка след точка. Във втория рунд Александров демонстрира отличен отклон и последващо дясно кроше в брадата на Макуина, който бе в нокдаун на крака и реферът на ринга отброи нокдауна.

В последните секунди на срещата Александров нанесе  точно ляво кроше в брадата на Макуина и реферът брои втори нокдаун в мача. На осмина финалите на 4 август във вечерния сеанс Александър Александров ще играе със Схин Джонхун /Република Южна Корея/. Джонхун, който е световен вицешампион от Баку-2011, е поставен под номер 2 в схемата в категория до 49 килограма.

Успех на българският боксьор на следващата среща в турнира по бокс на олимпийските игри в Лондон!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Олимпийски игри 2012 в Лондон

Спортни новини